Dia de la dona 2016 amb Valencia Acoge

Les dones som diferents entre nosaltres, unes altes, unes baixetes, unes roses, unes morenes, unes gasten la talla 37 de sabates i laltres la 42, unes tenen fills y/o filles, unes altres no, unes trevallen fora de casa, unes trevallen dins de casa. El cas és que, encara que no ho parega, tenim algo en comú: ens agrade fer pinya i fer projectes juntes.

Així es com varem començar a quedar en les dones al col.lectiu Valencia Acoge, en la idea de fer algo conjunt per a un dia molt especial: el dia de la dona.
La majoria de les dones que ens ajuntavem tots els divendres sabiem algo de costura i algo de ganxet, així que enseguida varem tindre clar que voliem fer un poquet de cada cosa: una pancarta en un missatge empleant la máquina de cosir i una acció urbana teixit en ganxet. 

dia-dona-vlc-acoge-16-02a

El resultat del treball, les rises i el bon rotllo de uns quants divendres del mes de febrer, va ser una serie de bufandes de color morat, lila, rosa i blanc que varem colocar en les faroles i les columnes de una plaça molt concurrida per dones i xiquets al barri de Orriols.

dia-dona-vlc-acoge-16-03a

Al mteix temps, varem dissenyar i crear una pancarta on el colorit dels trosos de les teles africanes sobre un fondo neutre permetien llegir: Per a totes les dones del món. A més a més, com a colofó final, esta pancarta la varem passejar pels carrers més centrics de Valencia amb motiu de la multitudinaria y tradiconal manifestació que es convoca  per al 8 de març.

dia-dona-vlc-acoge-16-01a